Home » Trupe

România la Eurovision de un sudor britanic şi un compozitor absolvent de Arte Plastice

3 January 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

România o sa fie reprezentată la Eurovision de un sudor britanic şi de un compozitor absolvent de Arte Plastice

Trupa Hotel FM a câştigat, în noaptea de Revelion finala Eurovision de la noi din tara. Din Hotel FM fac parte britanicul David Bryan (voce), compozitorul absolvent de Arte Plastice Gabriel Băruţă (pian & backing vocals) şi Alex Szus (tobe). Piesa “Change” urmeaza să reprezinte România la concursul Eurovision, care va avea loc la Dusseldorf, în mai.

David Bryan, britanicul de la Hotel FM care va reprezenta România la Eurovision, a fost, pe rând, sudor în fabrică, voluntar interesat de soarta copiilor defavorizaţi din România, cântăreţ de cabaret şi interpret al sonetelor lui Shakespeare. A venit acum patru ani în România, iar impresarul Florin Budeu a auzit de el întâmplător, de la un cunoscut care a terminat Conservatorul şi care se afla într-un centru comercial din Oradea când David Bryan cânta la karaoke.

“El este sudor de meserie, rămăsese fără job, şi a venit iniţial în România pentru trei săptămâni, trimis de statul englez ca să ajute la construirea unui orfelinat. Aici a întâlnit-o pe prietena lui, de etnie romă, care fusese şi ea la orfelinat în copilărie, şi i-a promis că o să revină.

A revenit pentru doi ani pentru a-i ajuta pe copiii defavorizaţi. L-am descoperit întâmplător, prin intermediul unui prieten de-al meu care a terminat Conservatorul şi care l-a auzit la un concurs de karaoke dintr-un mall”, povesteşte pentru gândul Florin Budeu, impresarul lui David Bryan.

A văzut că acesta este un talent nativ, că are o voce deosebită şi i-a găsit un job la un hotel din Oradea, care are un program de cabaret.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.