Home » Stiri

Zone Arena @ O noua locatie de distractie in Bucuresti

20 May 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Zone Arena este cea mai noua si mai moderna locatie destinata evenimentelor de tip concert – spectacol, targuri si expozitii din Bucuresti. Inaugurata la 1 mai 2010, aceasta este localizata intr-o zona usor accesibila pentru spectatori , in zona Floreasca, pe strada Barbu Vacarescu si se intinde pe o suprafata de peste 3 hectare.
Artistii vor evolua pe cea mai mare scena din Romania, pe care au cintat Metallica, Peter Gabriel, Ricky Martin, Joe Cocker, Judas Priest, Whitesnake, Pink, Supertramp, The Cure, si pe care s-au desfasurat cele mai recente 7 editii ale festivalului CERBUL de AUR.

Capacitatea initiala este de 5,000 de spectatori, in tribune amenajate in forma de U. Spatiul din interiorul acestora este acoperit cu o suprafata de podina antiderapanta, cu o panta de inclinare de 1,5% spre scena, astfel incit toti spectatorii sa aiba o vizibilitate cit mai buna la scena.

Cele peste 100 de porti de intrare asigura un acces rapid si evitarea aglomeratiei. Incinta dispune si de porti separate de intrare pentru categoria VIP.
In interiorul Zone Arena se afla peste 20 de puncte de puncte de vanzare cu bauturi racoritoare, bere si mincare, amenajate cu mese si scaune, o parte din acestea fiind in amplasate in corturi si foisoare. Vanzarea produselor se face pe baza de jetoane cu valoare unica ce pot fi cumparate la punctele special amenajate in locatie.

Caile de acces sunt prevazute cu iluminat public, fiind proiectate conform normativelor PSI pentru totala siguranta a publicului.

Adresa: Strada Barbu Vacarescu, nr. 164, sector 2, Bucuresti
Capacitate: 5000 locuri
Parcare: 800 locuri

Mijloace de transport in comun:
METROU: Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu
TRAMVAI: 5
AUTOBUZ: 110

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.