Home » Stiri

Toamna aduce noutati la Music Channel !

29 September 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

music channelToamna aceasta aduce la Music Channel, televiziunea muzicala cu cele mai multe productii proprii, un nou sezon de muzica buna si emisiuni special concepute pentru a indeplini preferintele chiar si celui mai exigent public.

Music Channel, singurul post de televiziune din Romania de profil muzical care exceleaza prin numarul de emisiuni, incepe noul sezon de toamna cu o serie de proiecte care isi propun sa stimuleze interactivitatea publicului, dar si sa creeze o punte mai usoara intre public si artisti.

Astfel, una dintre noutatile sezonului este emisunea “DJ Andi In The Mix”, o premiera absoluta intr-un show energic, main si underground. Pentru prima data la o televiziune din Romania, un DJ mixeaza in BPM – video si audio. In fiecare vineri, de la ora 22.00, DJ Andi face warm-up-ul pasionatilor de clubbing, timp de o ora.

Seara de sambata este dedicata exclusiv artistilor. In fiecare sambata, de la ora 21.00, emisiunea “VIP Hour” aduce in prim-plan preferintele muzicale ale artistilor. Saptamana de saptamana, un artist face topul pieselor care il inspira, in care se regaseste sau de care pur si simplu nu se mai satura.

In fiecare marti, de la ora 22.00, Dance Chart revine la Music Channel cu Dj Andi si Liviu Hodor. Sezonul a debutat avandu-i ca invitati pe Tom Boxer si Alexandra Black, insa in fiecare saptamana emisiunea va gazdui cate un artist care va comenta topul celor mai bune piese dance. La fiecare editie ascutim spiritul critic al invitatilor si ii lasam sa nominalizeze candidatul ideal pentru “cel mai prost scenariu al unui videoclip”, “cea mai proasta coregrafie”, “cel mai urat decor”, etc.

Si editiile de News revin cu un format nou. Cele mai importante stiri muzicale pastreaza o parte din formatul vechi, anuntand din ora in ora cele mai noi informatii din domeniu, dar aduc un element de noutate prin editia speciala de News de la ora 20.00. In fiecare zi, de luni pana vineri, cele mai importante stiri sunt prezentate in editia de la ora 20.00 de VJ Sanziana.

Stai cu ochii pe Music Channel pentru cele mai fresh emisiuni si cea mai buna muzica, pentru ca nici nu stii ce pierzi!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.