Home » Stiri

Recunoscator lui Dumnezeu pentru ca l-a salvat

15 November 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Cristi MinculescuSolistul trupei Iris, recunoscator lui Dumnezeu pentru ca l-a salvat!

Intervievat in cadrul emisiunii Hot Spot de la Music Channel, solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, vorbeste cu Shurubel despre noul album, dar si despre cat de recunoscator este ca a supravietuit problemelor de sanatate la care a fost supus anul trecut.

Shurubel a stat de vorba cu Cristi Minculescu despre noul album si a aflat pentru fanii trupei Iris cum s-a desfasurat munca pentru piesele de pe album. Cu mentiunea ca acest spectacol este o premiera pentru Iris, avand in vedere evenimentele prin care a trecut solistul, Cristi Minculescu le atribuie colegilor din trupa munca pentru acest proiect. Evenimentele au marcat totusi povestile pe care le spun piesele:

“Piesele sunt intr-un fel in nota obisnuita: satira, pamflet, filosofie sociala, dar aduc si o atentionare pentru aplecarea spre religie. Fara sa ne arogam titlu de glorie, am spus intotdeauna ca Dumnezeu a iubit, iubeste si va iubi in continuare aceasta trupa. Ce dovada mai buna poate fi decat faptul ca am scapat si eu si Rodica anul trecut? ”, a marturisit Cristi Minculescu la Music Channel.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.