Home » Stiri

Music Channel, lider de audienta

27 October 2010 No Comment

music channelUna dintre cele mai recente emisiuni intrate in grila Music Channel, odata cu lansarea grilei de toamna, Versus, a reusit performanta sa devina lider de audienta inca din prima saptamana de difuzare.

Pe 23 octombrie, Versus a inceput cu dreptul: cele opt insertii au inregistrat un rating mediu de 0.4 si o cota de piata de 3.1. Cea mai buna editie a fost cea difuzata la ora 11.00, inregistrand un rating de 1.2 si 10.9 market share in randul publicului din mediul urban, cu varste cuprinse intre 15-34 ani.

La Versus, Shurubel si Sanziana au dat startul celei mai mari batalii muzicale! In fiecare saptamana, cate un artist isi face loc in preferintele celor doi VJ-i de la Music Channel. Care este cel mai bun? Care are cele mai tari piese? Care merita sa fie mai des in playlist-ul Music Channel? Sanziana si Shurubel au la dispozitie o saptamana intreaga sa isi sustina artistul preferat. Spiritul de invingator al celor doi iese la iveala si lupta se poarta in orice moment al zilei: editiile de News, calupurile publicitare, Movie On, 1 Chart, chiar si pe durata difuzarii videoclipurilor. Cei doi VJ-i nu rateaza nici o ocazie pentru a-si sustine argumentele, totul pentru a convinge publicul ca artistul pe care il reprezinta are cel mai mare potential sa fie el cel care merita sa fie difuzat in week-end-ul ce urmeaza.

Daca a reusit sa fie suficient de convingator vreunul dintre ei, atunci el merita sa fie sustinut printr-un vot sub forma de SMS la 1281. Daca a iesit invingator, atat VJ-ul, cat si artistul vor fi prezenti la Music Channel intregul week-end care urmeaza.

Mai mult decat performanta obitnuta de Versus, in intervalele 10:30-12:00 si 15:00 si 18:00, Music Channel a fost prima optiune de vizonare a publicului tanar pe nisa de muzica.


Poate va mai intereseaza


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.