Home » Stiri

Music Channel, lider de audienta cu Romanian Music Awards

15 July 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

music channelPe 10 iulie, pe intreaga durata a transmisiei LIVE a celor mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, Romanian Music Awards, Music Channel a fost lider de audienta! Intregul eveniment poate fi vazut in reluare sambata, de la ora 20.30.

Cel mai important eveniment muzical din Romania, transmis LIVE de Music Channel pe data de 10 iulie, a adus postului 134.000 telespectatori unici, cu varsta intre 15 si 34 ani, din mediul urban. Astfel, Music Channel a fost Market Leader in timpul celor cinci ore de program, in intervalul orar 21.00-2.00, cu o audienta record de 0.5 rating si 2.6 market share. Urmatorul clasat, Kiss TV, a inregistrat o treime (0.2 rating) din audienta Music Channel, urmat de MTV, care a inregistrat un sfert.

Weekendul acesta, la Music Channel poti sa revezi cele mai importante momente de la Romanian Music Awards! Sambata, de la ora 20.30, Music Channel transmite reluarea celor mai importante momente de pe Covorul Rosu, iar de la ora 21.00 va transmite intregul show. Duminica, de la ora 20.00, intri in culisele celui mai important show muzical din Romania: “Making Of” prezinta artistii asa cum nu i-ai mai vazut!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.