Home » Stiri

Music Channel a lansat grila de toamna

22 October 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Pe 20 octombrie, Music Channel a organizat prima sa petrecere mondena, cu ocazia lansarii grilei de toamna. Recunoscut deja pentru organizarea celor mai importante premii muzicale, Romanian Music Awards, de aceasta data Music Channel a reusit sa reuneasca artistii la o petrecere privata pentru a lansa grila de toamna.

Fiind deja apreciat pentru faptul ca este singurul post de televiziune muzicala cu cele mai multe productii proprii, incepand cu aceasta toamna Music Channel aduce o serie de formate noi. VIP Hour (sambata, de la ora 21.00), Movie ON (joi, de la ora 17.30),editia extinsa de News de la ora 20.00, care aduce rubrici noi, ca ODD si Vox, DJ Andi In The Mix (vineri de la ora 22.00) sau proiectul Versus, sunt doar cateva dintre noutatile sezonului de la Music Channel.

Poze de la petrecere

Vedetele s-au adunat in numar mare miercuri seara la petrecerea organizata de Music Channel pentru a lansa noua grila. Printre cei prezenti s-au numarat: Laura Cosoi si Smiley, Cornel Ilie, Alex Velea, Lavinia, Mircea Zara, Oana Roman, Mihai si Florin de la Hi-Q, Cosmin de la Ca$$a Loco, Giulia, Andreea Banica, Anda Adam si Victor Slav, Xonia, Matteo, Andra Clitan, Liviu Stanciu si Ela. VJ Sanziana a fost gazda evenimentului si a reusit sa intretina atmosfera, alaturi de artistii care au concertat LIVE: Smiley, Andreea Banica, Alex si DJ Andi. Surpriza serii a fost duetul lui Alex Velea cu Smiley, care a reusit sa tina invitatii Music Channel in picioare, cantand alaturi de artisti versurile pieselor.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.