Home » Stiri

De la vedeta pe net direct VJ la Music Channel

20 October 2010 No Comment

Andrei Lacatus, cunoscut sub numele de Shurubel, este cel mai nou VJ de la Music Channel si stabileste un precedent in lumea televiziunii prin faptul ca a trecut de la statutul de vedeta pe internet la cea de prezentator tv. Shurubel a colectat sute de mii de vizualizari pentru cateva filme scurte postate pe site-urile dedicate, castigand astfel aprecierea publicului internaut.

Campania anti-manele denumita “Laxativ pentru creiere” sau viralul in care interpreteaza un cersetor cu telefon de ultima generatie sunt doar cateva cazuri in care noul VJ Music Channel si-a pregatit creativitatea si simtul umorului pentru ceea ce urmeaza sa realizeze “pe sticla”. Asadar, ne-a placut de el si am decis ca merita sa faca parte din echipa noastra!

“Daca reusesti sa imaginezi un produs care face ravagii pe internet te simti ca si cum tocmai te-ai jucat leapsa cu rechinii in mijlocul oceanului. Si ai castigat. Televiziunea, din punctul meu de vedere, are mult de invatat de la internet. Trebuie sa ia in considerare mult mai mult felul in care gandeste publicul. Altfel le vorbim pe alta limba. Iar ei, rechinii, or sa muste cu telecomanda! Asta am venit sa fac la Music Channel.

Sa ma joc. Si stiu ca o sa ma tina tubul cu oxigen si creativitate. Echipa e perfecta. Semanam cu gasca aia de smart kids care conducea curtea scolii. Toata lumea stia ca in orice moment ei pot sa faca ceva fun care sa-i lase pe toti masca. Inclusiv pe profesori” marturiseste entuziast Shurubel.

Andrei “Shurubel” Lacatus e proaspat absolvent al Facultatii de Jurnalism, a mai cochetat cu experienta in televiziune si in trecut, dar poate cel mai important aspect al experientei sale in domeniul divertismentului il reprezinta postul de DJ Radio 21 pe care il ocupa cu mandrie inca din luna martie a acestui an. La Music Channel il puteti urmari prezentand 1Chart sambata de la ora 18:00 (si in reluare duminica de la 22:00) dar si in pastila trasnita “O Dam in Diverse” din cadrul editiilor de News de la ora 20.00.


Poate va mai intereseaza


Etichete: , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.