Home » Stiri

BZN @ Două ore pe scenă după 45 de ani de carieră

26 December 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Jan Keiser şi Anny Schilder au făcut un concert de zile mari la Sibiu. Într-un decor care a depăşit cu mult aşteptările publicului, pe o scenă impunătoare, cu o sonorizare impecabilă, olandezii au susţinut un adevărat spectacol în faţa unei săli pline. Toate cele 2500 de locuri disponibile în sală au fost ocupate. Majoritatea celor prezenţi au fost din Sibiu însă au fost şi persoane care au venit din Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Alba Iulia şi Mediaş, special pentru a reasculta muzica anilor `80.

Prestaţia celor doi a fost ireproşabilă şi ar putea fi o lecţie pentru multe „vedete” din ziua de astăzi. Dupa 45 de ani de carieră, Jan Keiser şi Anny Schilder au cântat fără pauză timp de două ore, au dansat pe scenă, s-au plimbat prin public, au animat atmosfera, au ridicat de trei ori sala în picioare, au bisat şi la sfârşit au avut răbdarea să acorde autografe timp de oră. Profesionalismul celor doi şi emoţia transmisă a fost simţită şi de spectatori care i-au răsplătit cu ropote de aplauze în nenumărate rânduri.

Deşi nu era programat iniţial, orchestra trupei a susţinut un recital de o ora în deschidere şi nu oricum, ci în haine de stradă. Nu pentru că şi-ar fi dorit acest lucru, ci pentru că toate bagajele trupei s-au pierdut pe aeroportul din Viena. Într-un final au fost recuperate şi trimise la Sibiu cu un avion privat. O oră mai târziu decât era programat, Jan Keiser şi Anny Schilder au urcat pe scenă în aplauzele spectatorilor. Micul incident nu a afectat deloc calitatea spectacolului, dimpotrivă, publicul a avut parte de un concert live de trei ore, nu două cum era programat iniţial.

Best of BZN la Sibiu a fost un eveniment organizat de compania Impres Star cu ocazia a 10 ani de activitate, susţinut de Boromir,Trans Agape.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.