Home » Stiri

“Bring The Noise”, castigatoare la Premiile Tiuk

22 June 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

music channelCea mai buna emisiune de rock din Romania, “Bring The Noise” cu DJ Hefe, care poate fi vazuta acum numai la Music Channel, a primit recunoasterea oficiala la Premiile Tiuk!

Bring The Noise”, difuzata in fiecare luni de la ora 22.00, si in reluare in fiecare joi, de la ora 1.00, este singura emisiune tv care promoveaza trupele rock autohtone. In fiecare saptamana, DJ Hefe vine cu cele mai proaspete informatii despre trupele de gen din Romania, dar si despre cele internationale. Dedicata muzicii alternative, “Bring The Noise” de la Music Channel aduce interviuri in exclusivitate cu trupele care ne viziteaza tara, prezinta clipuri in premiera, ofera invitatii la cele mai importante concerte si a conceput un segment in emisiune special pentru sporturile extreme.

Acum, “Bring The Noise” a primit oficial trofeul! Considerata drept cea mai buna emisiune muzicala TV de catre unul dintre cele mai importante site-uri de cultura din Romania, “Bring The Noise” a primit Premiul Tiuk pentru segmentul sau.

Stai cu ochii pe Music Channel pentru ca nici nu stii ce pierzi!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.