Home » Featured, Stiri

Andreei Banica ii place dezbracata pe bicicleta ( Video )

30 September 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Marturisirile inedite se tin lant la cea mai noua rubrica de News, de la Music Channel! La editia de la ora 20.00, Andreea Banica a facut o declaratie surprinzatoare: cand era mica, tatal ei o trimitea la plaja pe bicicleta, dezbracata, numai in costum de baie.

Surubel, cel mai nou VJ Music Channel, si-a propus in aceasta toamna sa testeze limitele vedetelor cu intrebari mai putin obisnuite. Prima pe lista la rubrica “ODD” (O Dam in Diverse) a fost Andreea Banica. Artista a marturisit ca este o persoana pudica, desi recunoaste ca s-a obisnuit cu o anumita doza de dezinvoltura. Inca de mica a fost educata de tatal ei intr-un spirit non-conformist, el obisnuind sa o trimita la plaja pe bicicleta, numai in costum de baie. Andreea nu neaga faptul ca s-ar duce si acum la plaja, tot in costum de baie, pe bicicleta, daca nu ar fi persoana publica si nu s-ar pune problema sa o recunoasca lumea.

Din aceasta toamna, News, stirile muzicale care conteaza, devin mai complexe. Emisiunea, conceputa sub forma de pastile transmise din ora in ora, reuneste in fiecare zi, de la ora 20.00, cele mai importante informatii muzicale din cursul zilei, dar aduce si noutati, la rubrici precum “ODD”, “Flashback” sau “Vox”.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.