Home » Stiri

Alex Porro – Bis, bis, bis!

16 August 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Marti seara Alex Porro, solistul vocal al formatiei BENETONE, a revenit pe scena si ca artist folk. La primul eveniment din seria Alex Porro Folk Nights, El Primer Comandante s-a dovedit a fi o gazda exceptionala.

Seara a fost remarcabila nu doar prin interpretarea deosebita a lui Alex Porro, prin interventiile muzicale din public, sau prin atmosfera calda si familiala, ci si prin prezenta exceptionala a Printesei Brianna Caragea, care ne-a declarat la finalul evenimentului „Am venit cu bicicleta special sa petrec o seara speciala! Si nu-mi mai vine sa plec… Mai vreau!”

De la registrul vesel la cel sensibil, de la recitare de poezie la teatru, Alex a reusit sa transmita trairi intense publicului si sa performeze exceptional timp de 4 ore, depasind cu mult piesele stabilite in playlist. Ovationat in picioare si „bisat” de mai bine de 3 ori, Alex Porro revine la cererea publicului in El Primer Comandante pe data de 25 august pentru a continua o serie de evenimente ce se disting prin stil si calitate, public, locatie si atmosfera!

„Versuri, muzica, suflet. Inca o seara de magie marca inconfundabila Alex Porro! Un public pe masura si o atmosfera de zile mari in El Primer Comandante! Bis, bis, bis!” concluzioneaza presedintele Ligii Studentilor Romani din Strainatate, prezent si el la eveniment.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.