Home » Petreceri

Petrecere cu Claudia Cazacu in Club Space pe 18 decembrie 2010

3 December 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Stilul muzical abordat de Claudia in seturile live este ca o calatorie printre sunete diversificate, de la tech-house/techno sau electro-house la trance (uplifting, tech-trance).

Claudia CazacuClaudia Cazacu a fost votata in 2010 dj-ita numarul 1 in lume, fiind singura femeie dj care a reusit sa intre in prestigiosul Top 100 DJ MAG 2010. Este nascuta in Targoviste si stabilita de 12 ani in UK unde a cunoscut consacrarea pe scena muzicii electronice. Claudia revine in tara natala dupa o absenta de aproape doi ani, cu un portofoliu de performante muzicale mult imbunatatit.

In anul 2007, a infiintat propria casa de discuri, Couture, care are in portofoliu cel putin 60 de releasuri. Cele mai cunoscute piese ale Claudiei sunt: Timelapse, Rain, Solar Flare, Freefalling reworkul la clasicul Cafe del Mar sau seria Quatrain 1-5.

Piesele ei sunt prezente in playlisturile marilor DJ: Armin van Buuren, Tiesto, Eddie Halliwell, Judge Jules, Ferry Corsten si altii.

Fiti alaturi de noi la o petrecere incendiara cu DJ-ita numarul 1 in lume, Claudia Cazacu!

CLUB SPACE. Strada Academiei nr. 35-37, vis-a-vis de cladirea Senatului Romaniei, sector 1 (la doar 5 minute de Piata Universitatii).

Vino la petrecere si castiga prin tragere la sorti unul din cele 2 telefoane Sony Ericsson X10 mini pro cu sistem de operare Android.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.