Home » Petreceri

Incalca regulile la Prohibition Party

26 May 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Vinerea aceasta, DumDum Fridays continua seria petrecerilor! Dupa ce ai fost VIP la prima petrecere si te-am dus la “Tequilla Summer Olympics” la cel de-al doilea party DumDum, acum iti testam limitele la “Prohibition Party”!

Istoria spune ca legea prohibitiei interzice vanzarea si consumul alcoolului si, totodata, caracterizeaza un mod sordid de viata. Dar noi stim ca legile sunt facute pentru a fi incalcate! Pentru ca tabuu-urile trebuie sparte, “Prohibition Party” te provoaca sa demonstrezi cat de indraznet poti sa fii. Manifestul DumDum Fridays impotriva prohibitiei demareaza vineri, de la ora 22.00, campania de strangere a semnaturilor prin zambete si voie-buna pe ritmurile DJ-ilor DumDum, autentificate de fotograful oficial al evenimentului.

Toate semnaturile vor fi pastrate in registrul foto oficial, care, potrivit legii transparentei, poate fi vazut pe adresa http://blog.dumdum.ro/. Cei care doresc sa semneze primii manifestul, vor fi premiati cu 5 sticle de whisky, 20 de energizante si o masa de VIP pentru intreaga echipa de sustinatori! Convinge-ne ca esti un petrecaret veritabil si inscrie-te pe www.dumdum.ro/fridays/ .

In fiecare vineri, cea mai non-conformista echipa de petrecareti te asteapta sa fii DumDum! Vinerea aceasta dam startul distractiei la Gino’s, strada Dianei, nr. 11 (Piata Rosetti), Bucuresti.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.