Home » Petreceri

Gadget Aroma @ Un spectacol marca Razvan Krivach

12 October 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

14 octombrie 2010
Ora 22.00
The Silver Church

Joi, 14 octombrie 2010, începând cu ora 22:00, Clubul Silver Church găzduieşte un mega spectacol de electronic live act, tech, house, breaks şi mashup. Răzvan Krivach, alături de DJ Factor 44 şi DJ Slim Rocka, au pregătit un show cu totul şi cu totul special.

Nonconformism şi originalitate, muzică “aromată”, un show mega condimentat pe care nu îl poţi rata.

Gadget Aroma este primul spectacol dintr-o serie de evenimente organizate de Rotaract Triumph. Sub umbrela „Rotaract Triumph susţine şi promovează talentul”, proiectul are ca scop sprijinirea unui artist cu rezultate deosebite (premii câştigate, participarea la festivaluri şi competiţii etc.).

razvan krivach

Artistul primei ediţii este Răzvan Krivach, compozitor, textier, poli-instrumentist, cu o bogată experienţă concertistică. Compozitor de muzică pentru teatru şi film, dar şi de muzică electronică. Câştigător a numeroase premii naţionale, printre care Trofeul Mamaia 2003 şi Trofeul „Cerbul de Aur” 2008. Finalist naţional la Eurovision 2003 cu piesa Once upon a Time şi ediţia 2010 cu melodia Jackpot. Câştigător al “Premiului pentru personalitate” la Mamaia în 2003, fiind singurul artist din România onorat cu acest premiu.

Preţul biletului este 20 RON. Biletele se pot achiziţiona la intrarea în club. Pentru a rezervări sunaţi la numărul 0762 000 231 sau scrieţi la adresa: georgiana.teodorescu@rotaract.ro.

Despre Rotaract Triumph
Rotaract Triumph face parte din reţeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary International. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani din cluburile Rotaract au ca arie de acţiune comunităţile în care se află, precum şi universităţile, şi sunt sponsorizaţi de un club local Rotary.

Cu peste 7.000 de cluburi în aproximativ 163 de ţări, Rotaract este unul din cele mai semnificative programe Rotary, având o dezvoltare continuă de-a lungul timpului. În prezent, este un fenomen răspândit în întreaga lume.

Principalele obiective ale clubului Rotaract Triumph ţin de orientarea sa către nevoile societăţii, promovând, totodată, înţelegerea internaţională.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.