Home » Petreceri

DJ Vasile, FLOOD, BURGHESINIA @ La Gazette , Cluj Napoca

17 June 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

18 Iun 2010
Ora 20:00
Cluj Napoca, La Gazette

DJ VASILE La varsta de 42 de ani, DJ Vasile, pe numele adevarat Lucian Stan, se poate numi cu usurinta unul din artistii veterani care a pus bazele muzicii electronice in Romania. Este unul dintre primii oameni care a deschis FM-ul in radio-ul bucurestean, imediat dupa caderea regimului comunist, in decembrie 1989. Angrenat in mai multe proiecte de-a lungul timpului, ploiesteanul DJ Vasile a facut parte din Matze in ’92 alaturi de Cristi Stanciu, iar trei mai tarziu a fondat trupa Suie Paparude, alaturi de Mihai Campineanu (Michi) si Mihai Dobre .

De prin ’97, DJ Vasile intemeiaza proiectul Natural Soft Killers (NSK), alaturi de Cristi Stanciu si Cristian Stefanescu (Electric Brother).. Printre altele NSK au un concert în Paris (@ Queen’s) şi în Lisabona (@ Lux/Fragil cu Alex Gopher şi Coldfinger). RFI lansează un album numitNSK: Paris – Lisbon ce conţine înregistrările live ale celor doua concerte.

În urma succesului acestor concerte, trupa este invitată în 2001 şi la Periferias Festival în Spania cu Ready Made (F Communication), DJ Patiffe, Bossacucanova, etc. FLOOD Este un dj clujean care se transforma intr-un maestru al beat’ului eclectic si care distribuie ritmuri de drum and bass, dubstep, funk idm, experimental and much more.

Detalii aici: http://www.myspace.com/floodstate BURGHESINIA (Flaviu Moldovan) Activitatea Burghesinia funcţioneaza pe mai multe direcţii si implică colaborări cu artişti ce vin din mai multe domenii: artă, televiziune, programare, dj’ing, vj’ing, video mapping, etc, dar pe care ii uneşte un singur scop, acela de a prezenta o forma originală, autentică şi eficientă de arta.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.