Home » Petreceri

Daca e vineri, e DumDum party

6 May 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Vineri, 7 Mai
Gino’s, strada Dianei, nr. 11 (Piata Rosetti)

Daca e vineri, e timpul sa petreci pe cea mai buna muzica la DumDum Fridays! Vineri de vineri, facem din DumDum party hot-spot-ul orasului! Vinerea aceasta, cea mai incendiara petrecere a weekendului se anunta la Gino’s, in Piata Rosetti.

Vinerea aceasta te provocam sa te alaturi echipei de petrecareti DumDum, pentru a incepe weekendul in forta. Cele mai bune piese ale tuturor timpurilor vor face playlist-ul celei mai DumDum party! Dj-ii DumDum s-au antrenat intreaga saptamana, special pentru a crea o atmosfera care cu siguranta te va aduce inapoi si vinerea viitoare.

Si pentru ca muzica buna suna mai bine atunci cand atmosfera este incinsa de show-urile barmanilor, DumDum te provoaca sa incerci cocktail-urile si shot-urile celei mai tari echipe de barmani din tara, la DumDum Fridays!

In fiecare vineri, cea mai non-conformista echipa de petrecareti te asteapta sa fii DumDum! Vinerea aceasta dam startul distractiei la Gino’s, strada Dianei, nr. 11 (Piata Rosetti), Bucuresti.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.