Home » Lansari

Vreau o tara ca afara

15 January 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Pe 15 ianuarie 2010, Music Channel difuzeaza in premiera pe tv, in cadrul emisiunii 1 Chart , videoclipul piesei “Vreau o tara ca afara”, al trupei Vunk.

“VREAU O TARA CA AFARA” este numele campaniei sociale demarata de baietii de la VUNK pe 1 decembrie 2010. Piesa care sustine campania poarta acelasi nume, fiind inclusa pe cel mai nou album al trupei: “Ca pe vremuri”. Campania VREAU O TARA CA AFARA a fost premiata in decembrie, la mai putin de doua saptamani de la lansarea ei, cu Premiul de Excelenta la Gala 10 pentru Romania si a reusit sa stranga pana in acest moment peste 7379 de sustinatori pe Facebook, printre care se numara atat persoane publice, cat si romani stabiliti in afara.

.Videoclipul piesei a fost regizat de Diana Kiss, artist vizual care se ocupă şi de proiecţii şi montaje video live pentru concertele formaţiei Vunk, protagonistii fiind ,pe langa membrii trupei, o parte dintre membrii grupului de pe Facebook si copiii de la Gradinita 203 din Bucuresti.

“Aparitia clipului va da si startul unor campanii concrete “Vreau o scoala ca afara” si “Vreau spitale ca afara”. Ne-am dorit sa lansam videoclipul in premiera pe tv la Music Channel pentru ca este o televiziune muzicala “ca afara” si, poate si mai important pentru noi, pentru ca este televiziunea care a crezut in noi de la inceput” declara solistul trupei, Cornel Ilie.

Piesa “Vreau o tara ca afara” va intra ca propunere in topul 1 Chart , singurul top muzical 100% romanesc de pe tv, emisiunea fiind difuzata saptamanal sambata de la 18:00 si in reluare diminica de la 22:00.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.