Home » Lansari

Trupa Replace se dezvăluie publicului

29 September 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Trupa Replace se dezvăluie publicului: în primul videoclip, chitaristul Bogdan Stamatin

Formaţia Replace şi-a petrecut vacanţa compunând partituri video şi imortalizându-şi peripeţiile cu diferite pedale de efecte, midi controllere şi instrumente de percuţie recoltate de pe străzi. Întorşi la lucru, cei patru membri ai trupei îşi propun să se dezvăluie publicului printr-un concept vizual original.

Vreme de o lună, fiecare dintre cei patru inşi de sub umbrela trupei îşi va recita numele şi funcţia, în intimitatea noului site – www.insidereplace.com – ca pretext pentru muzica ce va să curgă la sfârşit.

Aceasta în cadrul seriei de clipuri “Replace is Dreaming of New Music”, un concept inovativ de prezentare video a unei trupe care îşi imbie publicul cu muzică proaspătă.

Primul pe listă este chitaristul Bogdan Stamatin, pe care îl puteţi cunoaşte din clipul de mai jos, unde coloana sonoră este realizată de Replace:

Clipul poate fi urmărit aici: http://www.youtube.com/watch?v=-y-L3GDh1V4&feature=player_embedded

Referitor la ideea de promovare vizuală a trupei, Bogdan Stamatin spune: “Pentru că în această toamnă formaţia Replace și-a propus ca scop realizarea celor mai interesante melodii din România, am decis să începem cu domeniul conex, cinematografia. Pe principiul “Dă-le inclusiv ce încă nu ştiu că vor!”, încercam să găsim cât mai multe modalităţi de a ne împrieteni mai repede cu viitorii noştri prieteni”.

Replace este o trupă nouă, formată în 2009 în Bucureşti şi care, în mai puţin de un an de la înfiinţare, a susţinut concerte pe scena festivalului 1MaiMare din Vama Veche, la Street Delivery din Bucureşti, în deschiderea formaţiei franceze Poni Hoax, şi în mai multe cluburi din Capitală şi din Sibiu.

În luna aprilie, formaţia a lansat pe site-ul oficial primul E.P. de patru piese, “Maxiglass”.

Replace

Site oficial: www.insidereplace.com

MySpace: http://www.myspace.com/replaceband

Blog: www.stamatin.tumblr.com

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.