Home » Lansari

Trupa Replace continuă seria videoclipurilor de prezentare cu bateristul Alex Bălă

5 October 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Replace continuă seria clipurilor “Replace Is Dreaming of New Music”, în care membrii trupei se prezintă, pe rând, publicului, timp de patru săptămâni, urmând ca la final să apară mult aşteptata muzică nouă.

Dacă lunea trecută făceam cunoştinţă cu chitaristul Bogdan Stamatin, acum vine rândul bateristului Alex Bălă, pe care îl puteţi vedea în acţiune în clipul de mai jos:

Despre videoclipurile pregătite de Replace, Alex Bălă spune: “Aş putea să insist pe latura de marketing a seriei şi pe intrarea cu capul înainte în toate mediile posibile, care e cel puţin lăudabilă în muzica de azi, dar adevărul e că e plăcut, uneori, să te vinzi ca pe o bucată de carne! Dincolo de aspectul narcisist-jucăuş, faptul că se „visează” la muzici proaspete (noile noastre piese, care se aud în clipuri) merită împachetat cum se cuvine, iar asta presupune un efort pe care noi şi prietenii care ne ajută îl facem cu zâmbetul pe buze.”.

Săptămâna trecută, trupa Replace lansa pe site-ul oficial – www.insidereplace.com – primul din seria de patru clipuri de promovare, câte unul pentru fiecare membru al formaţiei. În următoarele două săptămâni, va veni rândul colegilor Cristian şi Gabriela Fierbinţeanu să se descopere în faţa internauţilor.

Replace este o trupă formată în 2009 în Bucureşti şi care, în mai puţin de un an de la înfiinţare, a susţinut concerte pe scena festivalului 1MaiMare din Vama Veche, la Street Delivery din Bucureşti, în deschiderea formaţiei franceze Poni Hoax şi în mai multe cluburi din Capitală şi din Sibiu.

În luna aprilie, formaţia a lansat pe site-ul oficial primul E.P. de patru piese, “Maxiglass”, iar în această toamnă pregăteşte piese şi sunete noi.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.