Home » Lansari

Elena Gheorghe a anunţat ca va lansa un album nou în România

3 December 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Elena Gheorghe a anunţat în premieră la Radio 21 că anul viitor va lansa un album nou în România

Invitată în această dimineaţă în studioul Radio 21 pentru a sărbători Ziua Naţională de Sfântul Andrei, Elena Gheorghe a acceptat procarea matinalilor şi a interpretat live piesa “Rolling in the deep” a celebrei Adele. Acompaniată doar de o chitară, Elena a făcut un super show şi a demonstrat, dacă mai era nevoie, că e una din cele mai bune voci naţionale.

Elena a cântat live la Radio 21 şi varianta acustică a piesei „Amar tu vida”.

Le-a povestit matinalilor despre turneul de săptămâna trecută, din Japonia, unde a lansat un album, dar şi despre obiceiurile şi mâncarea din această ţară. DJ Andi şi Dinculescu au avut o curiozitate: cum sunt japonezele? “Japonezele sunt sexy, dar tot româncele sunt mai frumoase”, le-a răspuns artista.

În premieră, Elena Gheorghe a anunţat la Radio 21 că anul viitor va lansa un album nou în România. „După lansările din Spania şi Japonia, mi se pare cel mai greu să lansez un album în România, e o adevărată provocare!!!”

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco îţi dau trezirea în fiecare dimineaţă. De luni până vineri, între 06:30 şi 10:00, ascultătorii au parte de cea mai bună cafea radiofonică alături de Matinalii 21.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.