Home » Lansari

Discoballs lanseaza oficial primul single

11 April 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Trupa Discoballs isi lanseaza primul single intitulat “Planetarium” – single ce vine in avanpremiera viitorului EP.

Prezent pe scena electronica inca din 2002, proiectul a fost initiat DIN prea multa liniste, DE LA prea mult stres urban, PE butoane, PE bass, PE (prea multe) tobe, PENTRU dans, CU suflet. Incadrati de-a lungul timpului la breakbeat, drum ‘n’ bass , synth-pop sau big beat si indie-tronic, Discoballs anunta acum noua directie stilistica cu “Planetarium”.

discoballsCompozitia este definita de sound-ul profund al retro-sintetizatoarelor analog, pe principiul “simplify and emphasize”.

Cunoscut mai mult pentru show-urile energice de tip “live band setup”, proiectul Discoballs patrunde acum si pe piata digitala, single-ul fiind deja prezent pe cele mai importante platforme de download. Piesa a fost produsa in studioul IPT Recording iar artwork-ul este semnat Magda Morozan.

Cu aceasta ocazie, label-ul Dark Clover Records isi anunta lansarea oficiala. “We are all on the same” este proiectul demarat in primavara 2011 cu scopul de a scoate in fata artisti din zona electronic underground, de la Dubstep la Ambient, de la Techno la IDM. Seria lansarilor este deschisa de cel mai “live” electronic romanesc – Discoballs (facebook.com/discoballs.fm)

http://www.youtube.com/watch?v=C93Lw8kDcdw

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.