Home » Lansari

De astazi, noul single TRAVKA se aude la Radio Guerrilla

26 May 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

De astazi, noul single TRAVKA se aude la Radio Guerrilla!

“E cineva in orasul acesta” este numele noului single TRAVKA, pe care Radio Guerrilla in va difuza in exclusivitate incepand de astazi.

Dupa o despartire pe care cu totii o credeau pentru totdeauna, trupa TRAVKA s-a reunit in acest an, la jumatatea lunii aprilie. Concertul de revenire a fost considerat un adevarat “fenomen” in peisajul muzical de alternativ de la noi – peste 1600 de fani si-au dorit sa fie alaturi de trupa la concertul de relansare.“E cineva in orasul acesta” a fost difuzata in avanpremiera la “AvanPlay!”, emisiune realizata de Mihai Dinu la Radio Guerrilla.  Aici este prezentata in fiecare luni noapte o colectie de piese nou-noutze, propuse spre difuzare, ce intra saptamanal in malaxoarele Board-ului Muzical, din care ies On Air sau nu mai ies deloc. Depinde de vot”. Piesa noastra a iesit 😉

Asadar, incepand cu saptamana viitoare veti putea vota “E cineva in orasul acesta” in

Topshow-ul Radio Guerrilla. Topul se difuzeaza in fiecare sambata de la 13:00 la 15:00 si este realizat de Marius Vintila si Bogdan Serban.

Si, pentru ca TRAVKA nu poate sa lase ne-sarbatorit evenimentul cu pricina, va invita pe toti vineri, 28 mai 2010, la Funk Rock Hotel Summer Fest ! Club Fabrica Open Air, adica in curte 😉  Le vor fi alaturi si prietenii lor de la Suie Paparude, The MOOOD, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L., L’Orchestre de Roche si Vive la Noiz, intr-un eveniment organizat de Jiji Event.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.