Home » Lansari

Cristina Rus isi lanseaza primul album cu colinde de Craciun

2 December 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Cristina Rus, una dintre cele mai frumoase si talentate artiste din Romania, marcheaza inca un moment din acest an special din viata ei cu lansarea primului album de colinde din cariera.

cocor storeSambata, 4 Decembrie, ora 19:30, artista va sustine concertul de lansare al noului album, in Piata Timpului (langa magazinul Cocor). Intitulat “CELE MAI FRUMOASE COLINDE…” albumul cuprinde 12 colinde indragite, printre care Deschide usa crestine, O, ce veste minunata, Noapte de vis, Sus la poarta raiului, in interpretarea exceptionala a Cristinei Rus.

Implinita atat pe plan profesional cat si pe plan personal, artista a ales sa se implice si in proiecte caritabile. Astfel, Cristina s-a alaturat campaniei Best Foto Fest, organizata in sprijinul Asociatiei Nevazatorilor din Romania si ii indeamna pe cei ce vor sa sprijine cauza campaniei sa doneze 2 Euro printr-un SMS la 874 si sa contribuie la randul lor la recuperarea vederii tinerilor fara posibilitati financiare.

Fanii artistei sunt invitati Sambata, 4 Decembrie, ora 19:30, in Piata Timpului (langa magazinul Cocor), pentru un concert extraordinar de colinde in interpretarea Cristinei Rus! Concertul va fi transmis in direct pe cea mai mare mediafatada din Europa, Cocor MediaChannel. Dupa concert, artista va acorda o sesiune speciala de autografe la etajul 3 al magazinului Cocor. Albumul “Cele mai frumoase colinde…” este produs si distribuit de catre CAT Music.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.