Home » Lansari

Andreea Balan lanseaza un nou show special pentru cluburi

13 September 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Andreea se inspira din cel mai recent single-videoclip lansat in vara aceasta si lanseaza un nou show exceptional: “The Bunny Show”, un concept creat exclusiv pentru cluburi.
Cantaretei si frumoaselor ei dansatoare le place sa se distreze in cluburi in stilul “Like a Bunny” – o piesa care a incins difuzoarele in vara asta! Dupa miezul noptii, fetele se transforma in iepurasi extrem de sexy cu urechiuse si coregrafii spectaculoase.

Desi a venit toamna si vremea se raceste, odata ce Andreea si fetele intra in club, cresc temperaturile si dezlantuie un show HOT: beat-uri indraznete, schimbari de costume dupa fiecare melodie si o multime de momente speciale ce imbina muzica, dansul si pasiunea!

The Bunny Show

De la flamenco la samba si ritmuri orientale, “The Bunny Show” este o calatorie prin muzica si dans! Costumele vin sa intregeasca acest show si sa dezvaluie sau sa acopere lucruri… interzise!

Andreea: “De data asta o sa las noul meu single, “Like a Bunny”, sa vorbeasca: <>”

Pentru mai multe detalii despre acest show accesati facebook.com/andreeabalan sau sunati la Florin Nedelcu – 0721 929 622!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.