Home » Lansari

Andreea Balan lanseaza al doilea remix Mosule ce tanar esti!

13 December 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Andreea Balan lanseaza al doilea remix Mosule ce tanar esti!

Andreea Balan a lansat, asa cum a promis, al doilea remix al unuia dintre cele mai mari hituri din muzica romaneasca: Mosule ce tanar esti! Noul remake vine si cu o serie de fotografii noi.

Cantareata-dansatoare si colegele sale de scena aduc bucuria sarbatorilor de iarna in toate cluburile, la toate petrecerile de Craciun cu show-ul pe care il promoveaza la TV zilele acestea: Christmas Party. E un spectacol plin de veselie cu multe costume, dansuri senzationale si ritmuri sexy.

Asa cum a obisnuit fanii de cativa ani, Andreea da un refresh show-ului o data la cateva luni. Dupa Lectia de dans, Dancing Show si Bunny Show urmeaza Andreea Balan – Christmas Party. Printre cele 12 randuri de haine pe care le schimba pe scena, cantareata-dansatoare si colegele sale vor prezenta Christmas Party in ipostaza de craciunite
sexy.

Pentru acest proiect, Andreea a apelat la trei producatori talentati. Remixul lansat astazi a fost realizat de Bobby Moore. Primul remake a fost semnat de SugarDaddys iar al treilea va aparea in curand si a fost mixat de Keo.

Andreea Balan e plina de cadouri si surprize in iarna asta! Ramaneti conectati pe pagina ei de Facebook (http://facebook.com/andreeabalan) pentru a auzi si al treilea si ultimul remix!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.