Home » Lansari

Andreea Balan, cadou nou pentru fani, Skinny Love

11 September 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Dupa o vara plina de concerte, Andreea pregateste multe surprize pentru lunile urmatoare. Cantareata-dansatoare prezinta showurile sale in toata tara, cel mai populare dintre ele fiind Bunny Show, Beach Party si Dancing Show care inseamna multe stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.
Skinny Love este o filmare speciala pentru cei 250.000 de prieteni de pe Facebook ai artistei http://facebook.com/AndreeaBalan. E o piesa deosebita cantata de Birdy pe care Andreea a indragit-o de la prima auditie si a dorit sa o prezinte fanilor sai intr-un aer vintage si boem.

Andreea Balan este un artist complex care isi iubeste fanii foarte m ult.Este cunoscuta pentru cel mai spectaculos show din Romania si pentru energia pe care o transmite publicului la fiecare aparitie pe scena, insa venirea toamnei a facut-o pe Andreea sa se simta melancolica, vrand sa arate fanilor o latura sensibila printr-o balada din pian si voce.

“Iubirea e un sentiment care innobileaza orice relatie iar Skinny Love e o piesa care aduna o multime din trairile pe care le avem cand suntem indragostiti. Melodia m-a atins atat de tare incat am intrat in studio, am inregistrat-o in cateva minute si am dorit sa o arat fanilor mei. Ii cunosc foarte bine, stiu ca sunt sensibili si ca au indragit alte balade inregistrate de mine pana acum, preferata lor fiind “O straina”. Acest cadou este special pentru cei care ma sustin si imi lasa comentarii si LIKE-uri pe Facebook in fiecare zi.”, a spus Andreea.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.