Home » Festivaluri

ONE DAY REGGAE FEST 2010 @ Club Fabrica

7 July 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

24 iulie 2010 la 16:00 – 25 iulie 2010 la 06:00
Club FABRICA, Bucuresti

ONE DAY REGGAE FEST este cel mai nou festival inclus in circuitul evenimentelor de gen.

Vino la un adevarat maraton reggae – 24 ore de muzica NON STOP !
Evenimentul se adreseaza tuturor celor care vor sa-si petreaca o sambata inedita in oras, iar Club Fabrica va fi locatia unde, pentru prima oara, toata miscarea reggae autohtona va fi prezenta cu artileria grea: platane, butoane, instrumente, good vibe si cele 3 culori reggae.

Cele doua scene ONE DAY REGGAE FEST 2010 vor gazdui prestatii live pline de energie pozitiva pe durata intregii zile. Astfel, pana la ora 22.00 puteti auzi live seturi de DJ romani consacrati, live reggae banduri, proiectii reggae old school de pe terasa clubului, iar dupa ora 22.00 a doua scena va asteapta inauntrul clubului Fabrica, unde spiritele libere se pot regasi si conecta impreuna pana dimineata la rasarit.

LINE UP ONE DAY REGGAE FEST:

KAYA FOUNDATION
Unul dintre cele mai conservatoare si stabile crew-uri de reggae din Romania, cu un Sound Sistem propriu si o activitate notabila pe scenele de gen, Kaya Foundation pregateste pentru ONE DAY REGGAE FEST 2010, un setup pe care cunoscatorii il vor aprecia cu siguranta.
Keeping reggae alive!

MR LEVY
“Arde, uite cum arde”…
Cu un clip aflat acum intr-o puternica promovare (feat Parazitii), Mr Levy vine cu un show reggae original, adus direct de la Cluj, si destul de rar vizionat in Bucuresti.
Mr Levy/Cainele Soldat invita toti soldatii pacii la ONE DAY REGAE FEST !

JOHNNY KING
Original din Congo, Johnny King isi imparte activitatea intre Franta, Germania, Elvetia si Romania. Cu un background reggae impresionant, Johnny King revine in Romania la ONE DAY REGGAE FEST cu cateva piese in premiera, de pe noul lui album “No more stress” ce va fi lansat in Franta anul acesta..
Blesss aya, cool aya !!

DARAUF
Este cel mai nou live band de reggae din Romania – un sound aparte, ingrijit, personal. DARAUF inseamna Ionut Moraru (clarinet), Miruna Bercaru (keyboards), Dinu Todor (drums), Marc Conta (bass guitar), Adrian Fanatiu (solo guitar), Cristian Simion (vocalist & rhythm guitar). In curand vor inregistra cu ajutorul trupei EL NEGRO, in studioul acestora, cateva piese pe care le puteti asculta in premiera la ONE DAY REGGAE FEST 2010 !

EL NEGRO
Cea mai notabila trupa reggae din Romania, cu peste 120 recitaluri open air in cei 10 ani de activitate, 4 LP-uri, 80 de compilatii colective, EL NEGRO lanseaza in cadrul ONE DAY REGGAE FEST cel mai recent clip “ Be what you want to be”, o avanpremiera la albumul ce va fi lansat in toamna aceasta.
Recitalurile EL NEGRO de anul acesta de la Iarmaroc Fest si Free Fest au lasat o puternica impresie, asa ca show-ul EL NEGRO se anunta, poate, ca fiind cel mai interesant punct de atractie ONE DAY REGGAE FEST 2010.
Cu incepere de la ora 20.30 in aer liber, recitalul EL NEGRO va incheia seria de recitaluri outdoor de la ONE DAY FEST prin lansarea videoclipului “Be what you whant to be”, evenimentul continuand pana dimineata in interiorul clubului.
Si pentru ca fiecare show EL NEGRO ofera intotdeauna surprize legate de componenta, playlist, abordare, va invitam calduros la ONE DAY REGGAE FEST 2010 pentru a nu rata EL NEGRO si pentru fi alaturi de spiritul reggae romanesc !

RAIZAH
Poate cea mai cunsocuta DJ-ita de reggae, RAIZAH reuseste performanta destul de greu de intalnit de a avea peste tot cluburile pline, iar notorietatea sa in privinta party-urilor reusite face ca show-ul ei sa fie unul asteptat inca de pe acum. Raizah (Dharma Creative) va inchide ONE DAY REGGAE FEST asa ca dimineata, cand soarele rasare, o sa plecam acasa plini de good vibe, ritm, amprentati fonic, inevitabil de RAIZAH.
Rise up, Rise up …

L’ORCHESTRE DE ROCHE
Specialisti in super afterparty-uri, L’orchestre de roche prezinta la ONE DAY REGGAE FEST un inedit show electro reggae. Analog vs. digital este conceptul propus de un live band care vine la ONE LOVE FEST 2010 pe la 2 noaptea pentru o perfecta si revigoranta schimbare de ritm.

CHESARION

Membru fondator al crew-ului JAH ARMY, Chesarion este o prezenta foarte apreciata in activitatea de gen din Romania prin portalul de cultura rastafari jah-army.net, prin petrecerile tematice pe care le organizeaza. Mai nou Chesarion s-a impus ca fiind unul dintre cei mai apreciati DJ reggae din Romania.La ONE DAY REGGAE FEST, Chesarion se alatura, inevitabil, miscarii reggae si atentie, pregatiti-va pantofii de dans, CHESARION deja isi pregateste muzica…!!

REPUBLIKA VERDE SOUND SYSTEM
Helenne, Dorinskaya, MC BBC si alti artisti din crew-ul REPUBLIKA VERDE vor fi la ONE DAY REGGAE FEST 2010 pentru o atmosfera degajata intr-un live set de reggae, riddimuri, pullup-uri si sunete armonioase.
Toate astea, afara, pe terasa Fabrica Club la ONE DAY REGGAE FEST.

RASTAHFAIRY
Pe numele ei real Alina, este cea mai noua DJ-ita de reggae din Romania.
La pachet cu dreadurile blonde si zambetul cald, RASTAHFAIRY aduce sunete armonioase de bass puternic balansat.
Rastahfairy Dubbing @ ONE DAY REGGAE FEST 2010!

MO’ FIRE !

Este un proiect experimental, fussion intre un DJ (Raizah) si un live drummer (BVS). Ambii artisti, cu o experienta ampla prin zone DNB, REGGAE, DUBSTEP ne vor plimba prin ritmuri dinamice, experimentale. Nerecomandat cardiacilor, peste 140 Batai Pe Minut! MO’ FIRE, debuteaza la ONE DAY REGGAE FST 2010 !

Biletele se gasesc pe http://www.biletoo.ro/ (25 lei) sau la locatie (35 lei)
Alte detalii in curand pe http://www.republikaverde.blogspot.com/
BIG UP 4 REGGAE MUSIC !

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.