Home » Featured, Headline

DJ Andi de la Radio 21 castigator la Romanian Music Awards 2011

18 September 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Premiul pentru „Cel mai bun DJ” în cadrul ROMANIAN MUSIC AWARDS 2011, eveniment ce a avut loc aseară, în Piaţa Sfatului din Braşov se află în posesia lui DJ Andi de la Radio 21.

Piesa „Happiness” feat. Stella i-a adus cele mai multe voturi lui DJ Andi, succes pentru care nu era pregătit cu niciun discurs special, dar se îmbrăcase cel puţin „la fel de sobru ca la bacalaureat”.

Nici nu bănuiam că voi lua acest premiu, eram la hotel, să fac un duş după Covorul Roşu prezentat împreună cu Liviu Hodor, când am fost sunat de organizatori să vin cât mai repede pe scenă. Am alergat către Piaţa Sfatului, am ajuns la timp, dar abia după ce am primit premiul de la Gojira, am realizat că am câştigat”, povesteşte DJ Andi.

Primul care l-a felicitat pe DJ Andi a fost colegul său de REQUEST 629, Liviu Hodor, nominalizat la aceeaşi categorie pentru piesa “Dream With You”, feat. Tara.

Le dedic acest premiu tuturor celor care m-au votat, colegilor de la Radio 21, în special lui Liviu Hodor şi tuturor DJ-ilor rezidenţi care susţin mişcarea dance romanească”, a declarat emoţionat DJ Andi.

Dj Andi

Împart acest premiu cu Stella, cea alături de care am lansat aici un nou single – Universe, al treilea după Freedom şi Happiness. Stella este vocea cea mai potrivită pentru ceea ce vreau să transmit prin muzică”, a completat DJ-ul de la RADIO 21.

Mai multe poveşti despre ROMANIAN MUSIC AWARDS 2011 veţi auzi luni la REQUEST 629 (emisiune prezentată zilnic de DJ Andi şi Liviu Hodor de la ora 18:00 la ora 21:00, pe frecvenţele RADIO 21).

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.