Home » Evenimente

The Battle Of Rocksin – Club Suburbia – Bucuresti

7 April 2010 One Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

the battle of rocksin runda 4The Battle of Rocksin revine dupa Pasti cu editia cu nr 4. Aceasta va avea loc joi, 8 aprilie, in clubul Suburbia din Bucuresti, cu incepere de la orele 20.00, intrarea libera!

In cadrul acestei etape vor concerta si concura in acelasi timp trupele:

WHITE WALLS
rock/metal/progressive
Constanta

TRAGIC
grunge/alternative-punk
Bucuresti

Din pacate cea de-a treia formatie programata pentru aceasta etapa a decis sa se retraga din concurs, astfel incat locul acestei a ramas vacant.Daca o alta formatie doreste sa participe in cadrul acestei etape sa ne scrie de urgenta pe adresa rocksinmail@yahoo.com

Asteptam inscrierile trupelor doritoare sa participe in cadrul acestui concurs festival la adresa rocksinmail@yahoo.com

Concursul organizat de ROCKSIN este realizat cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele,stative, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com . Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise , la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

One Comment »

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.