Home » Evenimente

Tango Pasion @ Sala Palatului, Bucuresti

16 August 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

16 Noiembrie 2010
Ora 19:00
Sala Palatului, Bucuresti

Virtuozitate, rafinament, erotism, pasiune si senzualitate. Asta defineşte tangoul, iar pentru pasionaţii genului, iată o veste bună. În toamna aceasta, la Sala Palatului avem ocazia sa ne reîntâlnim cu renumita companie de dans TANGO PASION din Argentina.

După succesul răsunător din anul 2002 în cadrul “Întâlnirilor JTI”, Fundaţia Art Production anunţă un nou spectacol extraordinar de tangou. Marti, 16 noiembrie, de la ora 19:00, sunteţi aşteptaţi la o seară plină de senzualitate oferită de cei mai buni dansatori din America de Sud. Capitala va fi gazda unui spectacol de excepţie, a unei demonstraţii de virtuozitate, forţă şi rafinament a celor mai prestigioşi dansatori argentinieni de tangou.

Va invitam intr-o lume in care barbaţii sunt ultra masculini si femeile sunt ultra feminine si totul numai cu ajutorul ritmurilor de tango, irezistibile si insinuante, sustinute de Sexteto Major sub directia unui virtuoz al bandoneonului Luis Stazo.

O montare fastuoasa, o coregrafie uluitoare, o capodopera a genului care a impresionat spectatori de pe trei continente ale lumii.
Un spectacol menit sa trezească cele mai intense emoţii.

Biletele şi se pot procura prin reţeaua Eventim la: Sala Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.