Home » Evenimente

Smiley zambeste mai mult ca niciodata!

18 December 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Smiley e doar la un pas departare de finalizarea celui de-al treilea album din cariera sa solo. Incercand sa afle cat mai multe detalii legate de noutatile despre care ne-a tot spus artistul, VJ-ita Music Channel, Sanziana Negru, a reusit sa afle ca Smiley revine la tonul vesel pe care l-a cam tinut departe pe precedentul: “Albumul e foarte pozitiv fata de “Plec pe Marte”, care a fost un pic mai depresiv.” Depresiv sau nu, succesul pe care l-a avut albumul nu e tocmai de neglijat, dovada fiind cele 4 trofee cu care Smiley a plecat acasa anul acesta de la Romanian Music Awards.

Si daca tot veni vorba despre succes, VJ-ita Music Channel nu a ezitat sa il intrebe care au fost factorii care l-au facut pe el unul dintre cei mai cautati artisti romani ai momentului. Raspunsul a venit cu zambetul pe buze: “Am facut tot! In momentul in care sunt pe scena sunt trup si suflet pentru oamenii care ma asculta. Nu fac asta pentru faima, n-o fac pentru bani, o fac pentru a bucura oamenii! ”

Buna raspuns, Smiley! Dar cu asa o schimbare de atitudine cum sa nu ne intrebam daca nu cumva e ceva mai mult decat succesul profesional cel care te face sa zambesti in ultima perioada?

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.