Home » Evenimente

Hard Rock Cafe si Europa FM te trimit la Londra, la cel mai tare eveniment rock al anului – Hard Rock Calling

4 May 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Hard Rock Cafe Bucuresti si Europa FM te trimit la LONDRA in celebrul Hyde Park la cel mai tare eveniment rock al anului: Hard Rock Calling!

Castigatorul va primi bilete de avion dus-intors Bucuresti-Londra, cazare la Intercontinental London Park Lane, bani de buzunar pentru trei zile si, cel mai important, sansa de a-i vedea live pe Paul McCartney, Stevie Wonder, Pearl Jam, Jamiroquai, James Morrison si multi altii.

Si in acest an, Hard Rock Cafe Bucuresti pune la bataie un super premiu pentru ascultatorii EuropaFM care isi doresc sa ajunga la Hard Rock Calling, cel mai prestigios eveniment rock al Marii Britanii.

Pentru a intra in concurs, fanii Hard Rock Cafe si Europa FM trebuie sa incarce pe www.europafm.ro o inregistrare audio cu o piesa interpretata de ei, la alegere. Cei mai buni dintre „talentosi” vor fi sunati de Monica Anghel si Bogdan Miu pentru a canta, in direct la emisiunea „Desteptarea cu Monica si Bogdan”, piesa inregistrata pe site.

Castigatorul concursului va fi anuntat pe 21 mai, la EuropaFM. Acesta va primi, pentru el si perechea sa, doua bilete dus-intors pe ruta Bucuresti-Londra, o camera dubla la hotelul Intercontinental Park Lane, 300$ bani de buzunar si doua bilete la festivalul „Hard Rock Calling” sustinut in celebrul Hyde Park din Londra, in perioada 25 – 27 iunie 2010.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.