Home » Evenimente

2 categorii din 6 epuizate la spectacolul Lord Of The Dance!

15 April 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Lord Of The Dance, cel mai grandios spectacol din istoria divertismentului va ajunge in Bucuresti pe data de 31 mai! Cu mai mult de 2 luni inaintea evenimentului, organizatorii acestuia – Project Events anunta epuizarea biletelor VIP (350 lei) si a celor din categoria a cincea (100 lei)!

Indiferent de varsta, sex sau cultura oamenii adora show-ul irlandezilor, acest lucru fiind dovedit de zecile de tari in care au doborat orice record de box-office, spectacolul acestora fiind vizionat de sute de milioane de persoane din intreaga lume! Din America si Canada pana in Europa si Asia, Lord Of The Dance a realizat de fiecare data spectacole cu casa inchisa, acestia fiind numiti o “minune a lumii moderne”!

Se pare ca irlandezii nu se dezmint nici la Bucuresti, pentru show-ul din mai doua categorii din cele sase fiind deja epuizate! Cele sase categorii au preturi diferite, in functie de amplasarea locurilor in sala. Acestea sunt: Categoria VIP: 350 lei, Categoria I: 300 lei, Categoria II: 250 lei, Categoria III: 200 lei, Categoria IV: 150 lei, Categoria V:100 lei.

De 14 ani, acesti maestri ai scenei impletesc muzica cu dansul pentru a oferi placere ochilor si mintii! De la inceput, succesul a devenit un cuvant de ordine pentru ei, acestia uimind continente intregi! Chiar si celebritatile au fost impresionate de acesti maestri ai dansului, irlandezii performand in fata unor presedinti precum Bush si Putin! Insusi Printul Albert de Monaco i-a invitat pe Michael Flately si trupa sa sa ia parte la Balul Crucii Rosii din Monte Carlo!

Spectacolul va avea loc pe 31 mai, incepand cu orele 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti!

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, Germanos si Vodafone, Librariile Carturesti, Humanitas si online pe myticket.ro, eventim.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, blt.ro, vreaubilet.ro si biletoo.ro.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.