Home » Concerte

Xteria Mega Party, The Legend

11 April 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Sambata, 29. Mai 2010, 22:00
Velodromul Parc Romanescu, Craiova, Romania

Un astfel de eveniment este asteptat in Romania de foarte multi clubberi carora le place sa se distreze in locatii unice, excentrice si sa aiba parte de show-uri intalnite numai la cateva dintre mega petrecerile din Europa de Vest.

Petrecerea are ca tema natura si ecologia, acestea fiind evidentiate in diferite forme (detalii pe http://www.xteria.ro/).

DJ de mare clasa internationala care vor incinge atmosfera sunt:

– DJ Aligator Project
– DJ Paul Mendez
– DJ Phunk
– DJ Missy Jay
– DJ Hou-C-licious Project

Designul va fi stilizat până la cel mai mic detaliu. El este axat pe combinaţia între natură (luând în considerare şi locaţia petrecerii) şi glamour. Toată locaţia va fi acoperită cu voal alb pe care vor fi proiecţii laser cu diferite forme de imagini, majoritatea reflectând aspecte ale naturii.

Partea de entertainment … este complexă şi joacă un rol important în acest concept. Sunt aproximativ 50 de dansatori, fete şi băieţi care vor transmite mesaje în stiluri foarte diferite: prin dans, actorie şi costume excentrice.

Pentru mai multe detalii, viziteaza http://www.xteria.ro/ si ATENTIE: Biletele au numar foarte limitat pentru toate categoriile!!!

Biletele VIP se vand numai pe grup de minim 5 pana la 8 persoane, care vor ocupa locuri la masa pe platforma VIP! Biletele VIP se vor pune in vanzare ulterior, in numar limitat.

Cumpara bilete.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.