Home » Concerte

We Have Band @ Club Control

10 October 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

5 noiembrie 2010
Club Control

Dupa un show de succes in ianuarie anul trecut, trupa britanica de electro pop We Have Band revine in Clubul Control din Capitala, pe 5 noiembrie, in plin turneu de promovare a albumului de debut. Daca, in aprilie, norul islandic a amanat reintalnirea trupei cu publicul bucurestean, de data aceasta speram ca singura eruptie sa fie una de entuziasm si buna dispozitie, atat din partea fanilor, cat si din partea celor trei oaspeti londonezi.

We Have Band se afla in turneu de promovare a albumului de debut, concertul de la Bucuresti fiind precedat de o serie de evenimente live in intreaga Europa, printre care un turneu sold out in deschidere la Two Door Cinema Club.

In ultimii doi ani, We Have Band au concertat mult, si-au castigat o baza solida de fani, au incantat publicul din numeroase orase ale lumii cu vibrantul single funk/punk Oh! si au fost invitati pe a sasea compilatie Kitsune Maison, cu piesa Hear It In The Cans.

O recunoastere formala a muzicii lor s-a produs anul trecut, cand au castigat concursul tinerelor talente organizat de unul din cele mai importante festivaluri din lume – Glastonbury.

Incurajati de recenziile pozitive si aprecierile entuziaste, atat pentru prestatiile live, cat si pentru calitatea si inovatia muzicala, We Have Band au lansat, anul acesta, albumul de debut, WHB, la casa de discuri franceza Nave. Materialul poarta semnatura producatorului Gareth Jones, cel care a lucrat si cu Grizzly Bear, Depeche Mode, Erasure, Interpol, Nick Cave and the Bad Seeds, Garbage, The Futureheads, Mogwai sau Orbital.

Divisive aparuta ca single in martie – si Honey Trap – care asigura coloana sonora a celei mai noi campanii publicitare Diesel Be Stupid au fost piesele lansate oficial inaintea albumului. In iulie, populara piesa Oh!, de asemenea prezenta pe album, a fost relansata ca single, impreuna cu un nou videoclip.

We Have Band sunt: Darren Bancroft (vocal, tobe, percutie, sampler), Thomas WP (vocal, chitara, bas, mixaj) si Dede WP (vocal, percutie, sampler). Cei trei britanici canta un amestec de electro-funk/pop/rock, dark dance intr-un stil inovator. Influentele declarate vin de la ESG, Animal Collective, The Rapture, Joy Division si Talking Heads.

O data cu trecerea timpului, WHB si-au insusit un stil disco rock foarte cool, alert si fara prea mult reverb. – Stereogum

Pe 5 Noiembrie, in Club Control, We Have Band aduc noul sound al scenei londoneze la Bucuresti. Biletele, in valoare de 35 de lei, vor fi disponibile in ziua evenimentului, la intrarea in club. Biletele cumparate pentru concertul din aprilie nu mai sunt valabile, acestea putand fi returnate la punctele de achizitie.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.