Home » Concerte

Turneu Stefan Banica – Super Love

20 October 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Dupa lansarea albumului “Super-love”, Stefan Banica va sustine in lunile octombrie si noiembrie un turneu de promovare a noului material discografic. Turneul va purta numele albumului – “Super-love” – si va cuprinde cinci orase din tara, dupa cum urmeaza:

Constanta – 23 octombrie, ora 20, Casa de Cultura a Sindicatelor
Iasi – 30 octombrie, ora 20, Casa de Cultura a Sindicatelor
Cluj – 7 noiembrie, ora 20, Casa de Cultura a Studentilor
Sibiu – 8 noiembrie, ora 20, Casa de Cultura a Sindicatelor
Craiova – 13 noiembrie, ora 20, Casa de Cultura a Studentilor

Stefan Banica si-ar fi dorit ca acest turneu sa cuprinda mai multe orase din tara, insa, din cauza programului sau foarte incarcat in urmatoarele luni – repetitiile si premiera spectacolului “Cui i-e frica de Virginia Woolf” la Teatrul de Comedie (in care Stefan detine rolul principal), lansarea albumului “Super-love”, noul sezon “Dansez pentru tine” – turneul va cuprinde deocamdata orasele deja mentionate.

In cadrul turneului, Stefan Banica, impreuna cu trupa sa, vor canta, in premiera, cantece de pe cel mai nou album al sau – “Super-love” -, dar si cantece binecunoscute si asteptate de public. Cu aceasta ocazie, iubitorii muzicii lui Stefan Banica vor putea achizitiona de la standurile special amenajate in foaierele salilor de spectacol noul album “Super-love”. Oricine va detine albumul se va putea inscrie, cu seria si numarul unic de pe holograma discului, in etapa a doua a Campaniei Super-love, campanie aflata in plina desfasurare pe site-ul oficial www.stefanbanica.ro, intrand astfel in cursa pentru Marele Premiu, un BMW X1, oferit de Automobile Bavaria Group, Sponsorul Principal al Campaniei Super-love. Castigatorul Marelui Premiu va fi extras chiar de Stefan Banica în timpul Concertului extraordinar de Crăciun, transmis la televiziune, dintre cei 3 finalisti ai etapei a doua, ce vor fi extrasi cu 2 saptamani inainte de concerte.

Etapa intai a Campaniei Super-love este in derulare pe ultima suta de metri, la inceputul lunii octombrie urmand a fi extras castigatorul acestei etape, care va pleca gratuit, impreuna cu persoana iubita, intr-o excursie la Centrul BMW – Welt din München, iar, in plus, va fi si invitatul special al lui Stefan Banica la evenimentul de lansare a albumului “Super-Love”.

Pret/ bilet :

Categoria VIP: 60 Ron
Categoria 1: 50 Ron
Categoria 2: 40 Ron

Biletele comandate pe www.bilete.ro se vor putea achita/ridica pana in data de Vineri 22 Oct 2010, ora 16:00. Dupa aceasta data comenzile de bilete plasate pe www.bilete.ro si neachitate/neridicate se vor anula .

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.