Home » Concerte

Monica a susţinut aseară ultimul concert al sezonului din Garajul Europa FM

6 December 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Monica Anghel a încheiat sezonul concertelor din Garajul Europa FM cu un recital de excepţie pe care l-a susţinut împreună cu câştigătoarele concursului “Cântă cu Monica”. Vedeta a ales trei dintre cele mai talentate ascultătoare Europa FM care s-au înscris în concurs: Bianca Niţă si Elena Radu din Constanţa şi Alma Nicole din Bucureşti.

Prima care a cântat alături de Monica Anghel a fost însă câştigătoarea primei ediţii, Bianca Ioniţă, cea care după ce a fost descoperită de Monica, a semnat un contract cu casa de producţie a lui Connect-R. Au urmat Elena Radu, apoi Alma Nicole, ”o tânără foarte sensibilă, firavă şi talentată”, aşa cum a descris-o Monica, care a cântat şi s-a acompaniat singură, cu chitara. Monica ne-a introdus în atmosfera Sărbătorilor, când a cântat cu Bianca Niţă melodia ”Dreaming of a white Christmas”.

Surpriza serii a fost minirecitalul susţinut de Alexandru Anghel, care a cântat în premieră o piesă compusă de el ,”So Fabulous” , şi alte două piese ale lui Tom Jones-“She’s a lady” şi “ Is not unusual”. “Cântă de doi ani şi e încă necăsătorit!”, a precizat Monica. ”Dar are o iubită şi este cu el aici, în Garaj!” a venit şi replica fratelui.

Concertul de aseară, 5 decembrie, a fost al treilea pe care Monica l-a susţinut în Garajul Europa FM. Ea a mărturisit că revine de fiecare dată cu aceeaşi emoţie şi bucurie. Monica a interpretat câteva dintre piesele ei consacrate- “Vin’ la mama de mă cere”, “Dau viaţa mea”, ”Singur în noapte” şi “Fluturi de zăpadă”, dar nu au lipsit piese de referinţă din repertoriul internaţional: ”Feliz navidad”, “New York, New York”, “Unchain my heart” şi “The greatest love of all”, una dintre piesele lui Whitney Houston, pentru care Monica are o sensibilitate aparte.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.