Home » Concerte

Los Vivancos – Flanco La Superlativ!

2 December 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

LOS VIVANCOS sunt un o trupa de dans alcatuita din 7 frati. Educati in diverse orase din jurul lumii, unde au calatorit cu intreaga familie (39 de frati si surori), ei si-au sustinut pasiunea pentru flamenco inca din copilarie, incurajati fiind de tatal lor, Pedro Vivanco, un mare dansator al epocii sale.

8 Martie – Sala Palatului – Orele19.30

De-a lungul timpului, familia Vivanco s-a mutat din Spania in Olanda, iar mai apoi in Canada unde toti cei 39 de copii au fost crescuti intr-un mediu cultural si sportiv.

VIVANCOS

Cei 7 frati stiu fiecare cel putin 4 limbi straine, pot canta la cel putin 2 instrumente muzicale si au cu totii centura neagra la karate.

Fara ca acestea sa fie suficiente, fratii au fost motivati intotdeauna sa fie cei mai buni in toate domeniile alese de ei. Au dovedit a fi foarte talentati, avand ocazia sa danseze impreuna cu Joaquin Cortes, Baletul Roial Scotian sau Rafael Aguilar.

LOS VIVANCOS au dansat in spectacole organizate de Antonio Banderas, Mylene Farmer(230.000 de spectatori in 13 spectacole), Lola Ponces si Gio ‘Di Tonno(au castigat cu ei festivalul de la San Remo), au fost premiati cu “Gran Teatro La Fenice de Venecia Award” si “Jerome Medrano Special Award” de catre printesa Stefania De Monaco, au fost modele pentru D&G, Hugo Boss sau Vogue si au cantat ca si instrumentisti pentru cele mai bune orchestre europene.

Toti cei 7 frati sunt absolventi ai sectiei de dans a Conservatorului din Barcelona.

Dupa terminarea studiilor fiecare dintre frati a plecat in lume pentru a se perfectiona in dans si interpretare muzicala la cele mai bune scolii sau companii de spectacole.

In anul 2004, dupa o reuniune de familie, ei hotaresc sa ramana impreuna si sa infinteze o companie de dans ce isi propune si reuseste sa revolutioneze flamenco, un dans si o muzica reprezentative pentru cultura spaniola. Coregrafia perfecta si stilul lor provocator, debordand de sexualitate si extrem de spectaculos ii recomanda pe LOS VIVANCOS a fi cea mai buna trupa de flamenco a momentului si sigur una dintre cele mai bune companii de dans din lume.

Cei 7 frati au spart toate recordurile cu prima lor productie, reusind sa danseze pentru mai mult de 1 milion de spectator din toata lumea si si-au impus pozitia in top, printre cei mai buni dansatori internationali.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.