Home » Concerte

Life Care aniverseaza 5 ani de BIO cu Stefan Banica Jr. si Andra

30 June 2010 One Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Life Care- numele BIO in Romania, va invita duminica 4 iulie 2010, de la orele 20:00, in Piata Unirii din Timisoara la concertul aniversar, pentru a marca 5 ani de activitate.

Evenimentul moderat de Catalin Maruta ii va avea ca invitati pe Andra si Sandel si va cuprinde si un concert extraordinar Stefan Banica Junior.


In pauzele dintre concerte va avea loc premierea celor mai interesante mesaje trimise de fanii BIO despre ce inseamna BIO pentru ei pe adresa de e-mail: ziuabio@life-care.com sau postate pe panourile speciale, amplasate timp de o saptamana in zonele centrale din orasul Timisoara. Cel mai bun mesaj legat de ceea ce inseamna viata BIO va fi premiat cu produse BIO pentru un an de zile. Intrarea la spectacol este libera.

Ziua BIO initiata de Life Care inseamna aniversarea si incurajarea traiului sanatos prin: consumul de produse BIO, sport si protejarea naturii. Ziua BIO reprezinta incununarea unui an plin de succese si realizari, dintre cele mai notabile amintim: 50000 de parteneri Life Care, cea mai moderna platforma de shopping online din Europa si o crestere de 30% a CA inregistrata in prima jumatate a anului 2010.

One Comment »

  • Andreea said:

    Stefan Banica Jr…. :) abia astept.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.