Home » Concerte

Leonard Cohen in Piata Constitutiei @ 22 Septembrie 2012

26 August 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Old Ideas World Tour 2012 survine deosebitului succes înregistrat de turneul artistului din perioada 2008-2010, un lung periplu pe toate meridianele globului, cu seri de spectacole în care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriți definitiv de muzica sa.

Îndrăgitul artist va interpreta majoritatea pieselor care l-au transformat în legendă, dar și melodii noi, extrase de pe cel mai recent material de studio. Albumul, intitulat Old Ideas, a reușit clasarea pe locul I în topurile din întreaga lume, iar asta încă din prima săptămână de la apariție. Acest fapt constituie o premieră chiar și pentru un artist de talia lui Leonard Cohen.

Trubadurul canadian care a cucerit inimile publicului din România revine la București în data de 22 septembrie 2012 pentru a-și promova cel de-al doisprezecelea album, Old Ideas. Inconfundabila voce a lui Leonard Cohen va răsuna de această dată în Piața Constituției din Capitală.

Cumparati bilete la acest concert

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.