Home » Concerte

Johann Strauss Enesemble vin la colinda de Crăciun

4 December 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Turneul orchestrei Johann Strauss Ensemble se încheie cu o seară de gală la București. Aplaudată la Paris, Londra sau New York, faimoasa orchestră vieneză Johann Strauss Ensemble va aduce la București cele mai frumoase colinde de Crăciun, compoziții celebre în sunetul tipic austriac, dar și colinde vechi românești, cântate în premieră alături de violoncelistul român Adrian Naidin.

În decorul magic de sărbătoare, miercuri, 19 decembrie 2012, de la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Național din București se va încide, în pași de vals, polcă sau mazurcă, tradiționalul turneu de sărbători pe care orchestra Johann Strauss Ensemble îl programează, pentru al optulea an consecutiv, în România.

De la Strauss și Lehar, la Bethoven, Mozart sau Schubert, călătoria în lumea magică a muzicii îl va avea drept ghid pe extraordinarul Russel McGregor, dirijor al orchestrei palatului Schonbrunn din Viena. Seduși de tradițiile românești, muzicienii vienezi vor cânta anul acesta, colinde tradiționale, alături de violoncelistul Adrian Naidin, un artist confirmat de public și de critică și consacrat alături de nume sonore ale muzicii internaționale. Cu o lună înaintea spectacolului de gală, trei categorii de bilete puse în vânzare pentru spectacolul Vienna Magic, pe care orchestra austriacă Johann Strauss Ensemble îl va susține la Teatrul Național din București, sunt epuizate. Biletele pentru balcoane, loji și strapontine au fost vândute, însă mai sunt disponibile bilete pentru primele două categorii de preț, VIP și categoria I.

Biletele pentru spectacolul București se găsesc la casieria Teatrului Național (tel 021. 314.71.71), la Sala Palatului, la Palatul Copiilor, în Unirea Shopping Center (parter), Librăriile Adevărul, Libraria Mihai Eminescu și online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si pe www.bilete.ro sau în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro.

Turneul de anul acesta al orchestrei Johann Strauss Ensemble va străbate România de la vest la est, între 12 și 20 decembrie, începând de la Timișoara, pentru a continua cu concerte la Oradea, Sibiu, Cluj, Mediaș, Târgu Mureș, Brașov și în București.

„Am pregătit și anul acesta surprize muzicale magice pentru prietenii noștri din România. Iubim din tot sufletul România și pe românii care ne primesc cu atâta dragoste în fiecare an. Am colindat în lung și în lat această lume și le-am spus tuturor celor pe care i-am întâlnit să vină și să viziteze România, o țară frumoasă, de care merită să te îndrăgostesti”, a declarat Russell McGregor, dirijorul Johann Strauss Ensemble.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.