Home » Concerte

Ismail Yk si Yurtsven Kardesler

16 March 2010 One Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Ismail YkSambata, 29 Mai 2010, ora 20:00
Sala Palatului – Bucuresti

Noua senzatie a muzicii turcesti, ISMAIL YK, ajunge pentru prima data in Romania pe 29 mai 2010, pentru un concert fierbinte la Sala Palatului din Bucuresti, cu incepere de la ora 20:00.

Ismail YK este considerat noul Tarkan al Europei. Provine din Germania, dintr-o familie mare si extrem de unita de imigranti turci, care i-a sustinut pasiunea pentru muzica si care se bucura alaturi de el

Prin talent si perseverenta, ISMAIL YK si-a croit un destin fericit in lumina reflectoarelor. Talentul sau este recunsocut si apreciat si in Turcia, unde a fost premiat de catre MÜYAP (Asociatia Producatorilor Muzicali din Turcia) in repetate randuri, pentru vanzari record ale albumelor sale.

Astfel, albumul Şappur Şuppur lansat in 2004 de AVRUPA MÜZİK s-a vandut in peste 1 milion de exemplare, atat in Germania, cat si in Turcia.

Urmatorul album, Bombabomba.com (2006) i-a adus titlul de cel mai bine vandut artist al anului, fiind premiat cu triplu disc de platina numai in primul an. Cel de-al treilea album al lui Ismail YK, Bas Gaza (2008), a venit sa confirme ca succesul sau nu este o intamplare, petrecand mai bine de 7 saptamani pe locul 1 al topurilor turcesti de specialitate.

Cel mai recent album se numeste Haydi Bastir si a fost lansat in noiembrie 2009 in Turcia.

La Bucuresti, Ismail YK va fi acompaniat trupa sa, YURTSEVEN KARDESLER, ai carei membri sunt chiar fratii sai.

Concertul lui ISMAIL YK de la Bucuresti se anunta a fi cu adevarat exotic si incitant, iar cei care iubesc Turcia si muzica turceasca adevarata, nu trebuie sa lipseasca!

Pret/bilet:
Categoria VIP: 500 ron
Categoria I: 250 Ron
Categoria II: 150 Ron

Cumpara bilet!

One Comment »

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.