Home » Concerte

Eveniment Zoia Alecu in Sinner’s pe 6 iunie

3 June 2012 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Evenimentul este atrăgător din multiple motive, din care menţionez doar trei: o veţi cunoaşte pe Zoia, veţi înţelege de ce şi cum s-a împrietenit Zoia cu Sinner’s Club (adică toate celelalte motive) şi veţi putea face rost de toate albumele, cel nou şi cele anterioare, cu autograf..

Adevăratele prietenii se nasc din atracţii simple urmate de verificări atente care, pe măsură ce se dovedesc a fi OK şi iar OK, se consolidează în prietenii straşnice, la fel de simplu precum s-au născut. Un soi de astfel de relaţie s-a creat între Zoia Alecu şi Sinner’s, clubul în care revine pentru a 5-a oară (!) pe parcursul a numai doi ani, de data asta cu un nou album, “Printre lupi”.

Dacă mai e cineva care nu ştie, Zoia s-a lansat în folk prin dimineţile Cenaclului Flacăra când era doar o puştoaică, s-a maturizat apoi artistic pe parcursul unui periplu prin rock alături de bunii ei prieteni din trupa Sfinx, după care a revenit la “dragostele cele dintâi”, adică iar la folk. Revenirea la folk avea doar două nume generice până de curând: “Vino aici” şi “Cărări de maci” – primele două albume. Acum câteva zile a apărut al treilea, “Printre lupi”, album la a cărui relansare vă invităm miercuri 6 iunie în Sinner’s.

Vorba Zoiei de pe primul album:
Vino aici, în Sinner’s Club, miercuri 6 iunie, ora 20:00. (Zoiei îi place foarte mult punctualitatea).

Harta si Imagine vazuta din satelit cu Club Sinners

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.