Home » Concerte

Concertul Vaya Con Dios, reprogramat pe 23 decembrie

5 December 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Concertul trupei Vaya con Dios, programat sa aiba loc initial pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios, a fost reprogramat joi, pe 23 decembrie. Starea de sanatate a solistei Dani Klein, motivul amanarii concertului de la Bucuresti, s-a ameliorat in ultimele zile. Desi momentan se afla in continuare sub stricta observatie a medicilor din Bruxelles, artista belgiana e in plin proces de recuperare si se simte mult mai bine.

Intr-un mesaj postat saptamana trecuta pe site-ul oficial al formatiei, membrii trupei isi rugau fanii sa aiba rabdare si sa fie alaturi de Dani, pana cand vor putea reprograma. Astazi, cu acordul medicilor, managementul Vaya con Dios a stabilit ca trupa va putea onora promisiunea de a canta pentru fanii romani pe 23 decembrie, multumindu-le celor care au avut incredere si i-au asteptat.

In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la evenimentul reprogramat, isi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat tichetul,din 15 noiembrie  intr-un interval de 4 saptamani.

Contravaloarea biletelor achizitionate online va fi returnata la cererea clientilor catre adresa contact@eventim.ro in contul din care s-a efectuat plata.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.