Home » Concerte

Concert Urma

19 March 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

UrmaMiercuri, 24 Martie 2010, ora 20:00
Sala Palatului Bucuresti

De 7 ani un grup de oameni talentati contureaza in sufletul oricarui iubitor de muzica o urma. Uneori mai discret, alteori mai apasat, tandru si melancolic, sau exploziv, dupa cum anotimpurile vietilor lor ii indeamna, acei oameni amprenteaza cu un sunet pe cei carora le intersecteaza drumul. Si chiar daca urma se sterge uneori, ramane cu siguranta amintirea ei, mai ales cand acea urma ti-a brazdat vreodata mintea si inima.

Trupa Urma te asteapta pe 24 martie cu un concert si o poveste, la Sala Palatului din Bucuresti.

Povestea incepe in 2003, cu 4 suflete nomade, care au vrut, simplu, sa-si cante muzica. Primul lor album, Nomad Rhymes, un amestec acustic de chitara, flaut si percutie, a castigat prin simplitatea constructiei primii fani, adunati din peisaje si filme extrem de diverse. Trupa a inceput sa fie din ce in ce mai prezenta pe piata muzicala, atat la concerte si festivaluri autohtone, cat si la reprezentatii numeroase in Germania, Franta, Ungaria, Elvetia.
Doi ani mai tarziu, in 2005, este lansat cel de-al doilea album, Anger as a Gift, material ce s-a bucurat de contributia unui nou muzician, Sir Blues. Un album mai complex decat precedentul, care prezenta o trupa in continua evolutie.
Al treilea album, Trend Off (2007), marca activitatea de patru ani a trupei si incheia un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentatii live in tara si in strainatate, numeroase prezente la festivaluri si un public divers si loial. Albumul a fost inregistrat si mixat integral in Germania, iar booklet-ul cd-ului contine fotografii semnate de Cosmin Bumbut si design marca Cristian Ioan Gutau.

Cumpara bilete


Va mai recomandam


Etichete: , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.