Home » Concerte

Concert Trupa byron @ Oradea 16 aprilie

11 April 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Trupa byron continua turneul de lansare a celui mai nou album, Perfect, ce cuprinde adaptari si reorchestrari inedite dupa 16 melodii romanesti cunoscute. Astfel, trupa va concerta la Oradea pe 16 aprilie la Moszkva Cafe, incepand cu ora 21.00.

Din program vor face parte atat piese binecunoscute de pe primele doua albume, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si piese mai mult sau mai putin cunoscute de pe Perfect

byronIstoria incepe fix inainte de Acoustic Drama. Atunci am hotarat sa avem doi invitati si sa cantam cate o piesa de-a lor si cate o piesa de-a noastra. In momentul in care s-a hotarat piesa pe care urma sa o facem cu Paula Seling ne-am dat seama ca stilurile nu se potriveau deloc. Respectiv stilul piesei respective cu stilul acustic, unplugged al byron-ului.

Atunci a trebuit sa fac o reorchestrare, o adaptare, o reinterpretare a acelei piese, astfel incat piesa sa se potriveasca in context. Si a fost ca o manusa, s-a potrivit foarte bine! Acela a fost momentul in care Victor Panfilov, inginerul nostru de sunet din studio, si-a dat seama ca ar fi haios sa facem acelasi lucru cu mai multe piese, spune Dan Byron despre cel mai nou album.

Va asteptam asadar la o seara de melodii vechi si noi cu parfum byron sambata seara, pe 16 aprilie, la Mozska Cafe din Oradea. Startul se da la ora 21.00 iar pretul unui bilet este de 15 lei.

Harta si Imagine vazuta din satelit cu Moszkva Cafe

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.