Home » Concerte

Concert Sarmalele Reci

7 April 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Duminică, 25 Aprilie 2010, 21:00
Music Club
Bucuresti, Romania

Concert Sarmalele Reci – De 16 ani mancarea preferata a romanilor

De vreo saisprezece ani incoace, romanii au adaugat pe lista felurilor traditionale, unul mai nonconformist: Sarmalele Reci. Fie ca e vorba de politica (Adrian Basescu, Prostia e la putere), obiceiuri sociale (Sprit de vara, Tara te vrea prost, Rapirea din serai), de fapte simple de viata (Violeta duce galeata la gunoi, Ana are mere, Gasca de la bloc, La televizor) sau pur si simplu de sentimente (Daca n-ai fi tu, Durerea e un alint), trupa Sarmalele Reci le-a cantat si le-a punctat pe toate.

A facut-o fara patima, fara sa se iluzioneze ca poate schimba lumea, pastrand un zambet in coltul gurii si acceptarea filosofului. Patima a pus-o mereu in concerte si in compozitii. Cand vine vorba de Sarmalele Reci, actul artistic este mereu de cea mai inalta tinuta, chiar daca este inspirat de imediatul prozaic. Publicul i-a fost alaturi, dar nu orice fel de pubic: un public pe masura, cu coeficient de inteligenta peste medie, capabil sa guste profunzimea versurilor aparent simple, dar si inflexiunile de jazz, fussion, folclor, inserate in rock pop-ul pe care il practica Sarmalele Reci.

La sarbatoarea de 16 ani, Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Laszlo Horvath si Dan Georgescu au pregatit un concert special in care se vor prezenta (in premiera) in ambele fatete: acustic si electric. Asadar, pe 25 aprilie, Sarmalele Reci va invita la Music Club sa ne bucuram de muzica si zambetele adunate in 16 ani.

Cumpara bilete.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.