Home » Concerte

Concert Sabrina & Samantha Fox Live @ Sala Palatului , Bucuresti

17 June 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Vineri, 26 Noiembrie 2010
Ora 19:00
Sala Palatului, Bucuresti

Sex-symbolurile anilor ’80 – Sabrina si Samantha Fox, vin in Romania!

Cei ce iubesc muzica anilor ‘80 au un motiv de bucurie deoarece sex-symbolurile acelei perioade, Sabrina si Samantha Fox vor sosi in Romania in toamna acestui an, anunta compania Project Events!

Cele doua artiste au programat un show live la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 26 noiembrie! Nu este prima data cand cele doua colaboreaza, avand in vedere ca au inregistrat impreuna o piesa, care este un cover dupa piesa Call Me a celor de la Blondie. Piesa originala a stat pentru mult timp in toate topurile din SUA si Anglia, fiind cel mai bine vandut single din acea perioada – 1980, acumuland peste un million de copii vandute. Piesa Call Me a fost lansata chiar in aceasta luna si merita toata atentia fanilor deoarece are un sound nou iar videoclipul piesei ni le dezvaluie pe cele doua artiste la fel de frumoase si sexy ca atunci cand erau pe primele locuri in topurile internationale!

Samantha si Sabrina mai au in comun si faptul ca apar amandoua pe o compilatie lansata in anul 1995, ce cuprinde 20 de piese si poarta numele celor doua dive! Majoritatea pieselor de succes ale celor doua artiste se regasesc pe acest CD, astfel incat piese precum I Surrender sau Touch Me, piese consacrate ale Samanthey Fox, sunt puse la loc de cinste in aceasta compilatie. Boys – piesa care i-a adus Sabrinei recordul pentru 1 500 000 de copii vandute face parte, de asemenea din playlistul compilatiei celor doua dive! La vremea difuzarii lui, videoclipul piesei Boys a avut ceva probleme, unele secvente fiind interzise din cauza ca acesta era realizat intr-o piscina, unde Sabrina dansa, imbracata fiind doar cu o pereche de bikini si un sutien care ii dezgolea sanii prea mult!

Cantareata pop-dance, modelul si actrita Samantha Fox a fost comparata cu Marlyn Monroe si cu Madonna, datorita alurii ei fascinante. De asemenea, in anii ’80 artista figura pe lista celor mai fotografiate femei, printre care se aflau si Printesa Diana si Margaret Thatcher!

Si Sabrina Salerno este cunoscuta pentru frumusetea ei mediteraneana, aceasta remarcandu-se inca de la varsta de 15 ani, cand a castigat cateva premii importante la concursurile de fumusete la care a participat.

Pret/bilet:
VIP: 250 RON
Categoria 1: 200 RON
Categoria 2: 175 RON
Categoria 3: 150 RON
Categoria 4: 100 RON
Categoria 5: 50 RON

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.