Home » Concerte

Concert Karma in Sinner’s pe 26 X 2011

22 October 2011 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Succesul grupului se datorează în mare parte şi felului de a fi al băieţilor, modului de abordare al publicului, precum şi repertoriului ce cuprinde o varietate de stiluri (country, balade haiduceşti, prelucrări folclorice, cântece sociale, parodii, dar şi cântece de suflet care prin mesaj fac să vibreze cele mai ascunse corzi ale sufletului), ceea ce face ca de cele mai multe ori Karma sa fie chemată înapoi la scenă de către public.

KarmaMulte piese Karma nu numai ca sunt şi astăzi cunoscute, cântate şi apreciate de un public diversificat, ci ele câştigă si mai mult teren, căpătând pe zi ce trece noi valenţe. Titluri ca Vântul, Poate, Country Palinka, Singurătate, Bunica, Poem Haiducesc, Ploaia şi multe altele, sunt piese de referinţă în repertoriul oricărui tânăr sau mai puţin tânăr care cochetează într-un fel sau altul cu muzica folk, fie ea pe scenă, pe munte sau tot atât de bine în staţiile de metrou, dar mai ales pe Internet, acolo unde putem spune că acestea detin o anumită supremaţie în domeniu. Nu mai există de mulţi ani un festival folk sau un concurs turistic în care sa nu fie prezentată cel puţin o piesă Karma, chiar dacă cei care le cantă ştiu sau nu ceva despre autori.

Pentru rezervări: 0723 511 597 (după ora 12:00) . Va asteptam in Sinner’s pe 26 octombrie. Ora 21.00

Harta si Imagine vazuta din satelit cu Sinner`s

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.